miercuri, 17 decembrie 2008

REVELIONUL 2009 IN PREMIERA LA BUCURESTI





Petrecerea de Revelion 2008 organizata in Piata Constitutiei din Capitala de Primaria Municipiului Bucuresti, va incepe pe 31 decembrie, de la ora 19.00, si va avea toate incredientele necesare: muzica live, show-uri de lasere si lumini, proiectii si focuri de artificii, apreciate a se desfasura intr-o „atmosfera incendia


In Piata Constitutiei se fac ultimele pregatiri pentru Revelionul 2009, unde va fi montata o scena de 62 de metri lungime , insa vor urca doar trupe romanesti, cum ar fi Holograf, Voltaj, Mandinga,Analia Selis.


Toata acesta lucrare este executata de 200 de muncitorii ce pregatesc cu grija decorul,scena pentru Revelionul ce se apropie cu pasi grabiti.


Anul acesta va fi o premiera pentru Bucuresti deoarece numerotarea inversa se va face in luminii chiar pe panorama de la Palatul Parlamentului si va fi vazuta de la o distanta de 3 km.


Vor fi adusi specialisti,ce vor aduce cu 300 de tone de echipament .Tot acestia se vor acupa de montarea echipamentelor laser.Spectacolul de lasere va fi unul grandios, realizat pentru 1 data in tara va dura aproximativ 15-20 min.Nu vor lipsi nici focurile de artificii, aproximativ 2500 de lansari de artificii.

Nu ratati aceste super aveniment!

Niciun comentariu: